Unika handgjord smycken i Stockholm

Hej hopp, vad är det för konstigt väder? Jag sitter i mitt kök och tänkte prova på det här med att göra lite unika smycken, men just nu är jag väldigt fascinerad av det märkliga vädret som vi har i Stockholm. Det känns som att vi antingen kommer få ett riktigt oväder eller så kommer det att bli klarblå himmel, solen skiner men det är väldigt mycket gråa moln. Det gör ingenting om det börjar regna med tanke på att jag inte ska ut ändå. Åter till det här med smycken, visst är det fascinerande? Jag tycker det är väldigt kul med accessoarer överlag och speciellt när de är unika. Jag är däremot lite trött på att alla tycks följa de trenderna som finns och alla bär nästan samma smycken idag, därför har jag tänkt att prova göra lite egna unika handgjorda smycken till mig själv. Vi får se hur det kommer gå, jag vet inte riktigt om jag är så händig av mig, det kanske slutar med att jag får köpa några unika smycken istället. Det lär ju finnas någon i Stockholm som gör egna smycken. För övrigt så händer inte särskilt mycket i huvudstaden just nu och ännu mindre i min lägenhet, jag går till jobbet och sen går jag hem. Mycket mer än så är det tyvärr inte och jag känner att det har blivit dags att hitta någon form av hobby som jag kan ägna mig åt. Det är nog en liten anledning till att jag ska prova på det här med handgjord smycken, jag måste ha något att göra annars blir till och med Stockholm en tråkig stad. Jag har varit ute lite med några kollegor vissa kvällar men vi har inte gjort något speciellt förutom att sitta på en restaurang, det hade varit kul om vi hade kunnat prova på någonting istället.