Skapar smycken i Mjölby

Hej på er där ute i vårt avlånga land!

Som några av er vet så är min främsta hobby att skapa smycken och en vän till mig här i Mjölby blev så inspirerad av mitt skapande att hon också börjat. Så nu träffas vi en gång i veckan och gör smycken tillsammans vilket är jättetrevligt. Det roliga är att vi från början fick kontakt via sociala medier, vi kände inte varandra innan. Men så hittade hon min sida av en slump där jag lägger ut bilder och info om mina smycken.

Hon själv är också en sån som gillar att skapa och hon målar mycket. Men så var det någon gång som vi bokade en fika och sen den dagen är vi nära vänner som bara fortsätter lära känna varandra. Vi har börjat prata om att starta någon form av skaparverkstad här i Mjölby ifall att fler är intresserade av att sitta och skapa tillsammans. Det behöver ju inte bara vara smycken utan det kan vara måla eller virka eller något sådant också. Vi har börjat kolla lite på vart vi skulle kunna ha det och när och alla praktiska saker vilket inte riktigt är klart än, men det känns som en rolig idé tycker vi båda. Då kanske man träffar och lära känna ännu fler kreativa människor och får ännu fler nya vänner.

?Jag tror vi gillar idén också för att det skapar goda energier människor mår i regel bra av möjlighet och utrymme till att få skapa och uttrycka sig. Det vore fint om vi kan bidra till något sådant. Människor är idag så väldigt stressade och kreativt skapande är ett bra sätt att hantera stress, oro och ångest. Mitt i allt kan man också hitta nya bekantskaper. Vi får se vad det blir av våran idé men jag kan i alla fall tipsa er om att slå er ihop med någon annan och börja skapa tillsammans eller i varandras sällskap. Ha nu en underbar dag!