Ett företag för dig som vill göra fillers

Hallå där, vad trevligt att du klickat in på min blogg för att läsa ett inlägg eller två. Idag tänkte jag rikta mig lite extra till er som är intresserade av skönhetsingrepp, jag ska berätta lite extra om när jag gjorde filler i Umeå hos företaget Dermaestetic.

Jag är som ni säkert vet väldigt intresserad av skönhet och är noga med att jag ska tycka att jag själv är vacker. Jag har länge tyckt att jag har väldigt tydliga rynkor i pannan trots att jag fortfarande är så pass ung som jag är, utöver det tycker jag även att mina naturliga läppar är väldigt smala. Många tycker säkert inte att det är ett så stort problem men eftersom det är så viktigt för mig att känna mig vacker har jag valt att göra en behandling med filler i Umeå. Jag har sprutat in fillers i både läpparna och pannan för att åstadkomma ett utseende jag kan känna mig så nöjd med som det bara går. Efter min behandling blev jag verkligen jättenöjd med resultatet, jag är numera stolt över hela mitt ansikte. Det viktigaste om du funderar på att göra fillers är att det är beslut du har tagit helt själv, inte göra det för att någon annan sagt att du borde göra det, det ska vara ett beslut du själv tar för att du ska få känna den skönheten du är värd. Stället jag gick till för filler i Umeå kan jag verkligen rekommendera då de gjorde allt utifrån mina önskemål så att jag kunde gå därifrån nöjd, under hela behandlingen hade de en lugn och trevlig ton mot mig som gjorde att jag kände mig trygg i deras händer.